Почина актерката Јулијана Стефанова од битолскиот Народен театар

Вечерва по кратко боледување почина македонската актерка Јулијана Стефанова. Почина на 61 годишна возраст, а тажната вест ја соопштија од битолскиот Народен театар, каде ги …

Почина актерката Јулијана Стефанова од битолскиот Народен театар Прочитај повеќе »