Јунајтед ерлајнс

Маските помагаат во борбата со короната

Маските помагаат во борбата со короната, е наведено во една студија, која ја направило американското Министерство за одбрана. Во студијата е објаснето дека ризикот од …

Маските помагаат во борбата со короната Прочитај повеќе »

Бремена жена исфрлена од авион, се жалела дека патниците ја притискале

Една од патничките на летот „Јунајтед ерлајнс“, била исфрлена од авионот од страна на службите поради скандалот кој го направила пред да полетаат. Жената која била …

Бремена жена исфрлена од авион, се жалела дека патниците ја притискале Прочитај повеќе »

Scroll to Top