Еден сребрен и два бронзени медала за македонскиот тим на Јуниорската балканска олимпијада по информатика 2022

Македонскиот тим на информатичари составен од учениците Благој Рујаноски Стојановски од Прилеп, Никола Стојковски од Скопје, Дамјан Давков од Штип и Владимир Грчев од Кочани, …

Еден сребрен и два бронзени медала за македонскиот тим на Јуниорската балканска олимпијада по информатика 2022 Прочитај повеќе »