Ја гледав се расфрлаше со пари ѝ ја ограбив, призна мажот кој на Ким Кардашијан ѝ украде накит од 10 милиони долари

Јунис Абас, еден од арамиите кои во 2016 година ја ограби Ким Кардашијан во Париз за време на модната недела, зборуваше за инцидентот. Рече дека …

Ја гледав се расфрлаше со пари ѝ ја ограбив, призна мажот кој на Ким Кардашијан ѝ украде накит од 10 милиони долари Прочитај повеќе »