Дигиталните терористи се поопасни и од нуклеарна бомба, предупредува руски експерт

Руски експерт за безбедност тврди дека терористичките групи сега го користат интернетот за хакирање со цел да извршат глобални удари. Нивното влијание наскоро би можело …

Дигиталните терористи се поопасни и од нуклеарна бомба, предупредува руски експерт Прочитај повеќе »