(Фото) Откако првата му пукна, познатиот бодибилдер сега ужива на меден месец во Бугарија со неговата втора кукла

Познатиог глумец и бодибилдер од Казахстан, Јури Толочко, откако му пукна првата кукла, сега вели дека ужива на меден месец со неговата втора во природна …

(Фото) Откако првата му пукна, познатиот бодибилдер сега ужива на меден месец во Бугарија со неговата втора кукла Прочитај повеќе »