Доналд Трамп ризикува да ѝ објави војна на Русија

Порастот на антируското чувство на Западот може да доведе до тоа американскиот претседател Доналд Трамп да ризикува да ја повтори „шегата“ на поранешниот претседател Роналд …

Доналд Трамп ризикува да ѝ објави војна на Русија Прочитај повеќе »