Милијардер бара жена што ќе патува со него на Месечината

Јапонскиот милијардер Јусаку Маезава доби билет за патување на Месечината во 2023 година и бара жена која ќе му прави друштво за време на вселенското …

Милијардер бара жена што ќе патува со него на Месечината Прочитај повеќе »