ЈУЖЕН ПОЛ

12 места во светот каде што се случуваат мистериозни, паранормални и вознемирувачки појави

Во Vile vortex (силен вртлог) спаѓаат 12 географски подрачја на нашата планета. Терминот го смислил Иван Т. Сандерсон, кој ги каталогизирал како местa на кои …

12 места во светот каде што се случуваат мистериозни, паранормални и вознемирувачки појави Прочитај повеќе »

Scroll to Top