Публиката му оддаде почест на Небојша Глоговац на премиерата на „Јужен ветер“

Синоќа беше одржана премирата на филмот „Јужен ветер“, во кој играше легендарниот актер Небојша Глоговац. Пред започнувањето на премиерата публиката посвети минута внимание на починатиот великан. …

Публиката му оддаде почест на Небојша Глоговац на премиерата на „Јужен ветер“ Прочитај повеќе »