Јужна Дакота

(Видео) Ни пред смртта, пациенти заразени со корона, не сакаат да признаат дека вирусот постои

Медицинската сестра Џоди Доринг, од Јужна Дакота, за „Си-ен-ен“, раскажала дека некои од нејзините пациенти заразени со ковид 19, дури ни пред самата смрт, не …

(Видео) Ни пред смртта, пациенти заразени со корона, не сакаат да признаат дека вирусот постои Прочитај повеќе »

(Видео) Коронавирусот може да потрае со години, преселбата во бункери за некои Америкнаци не е лоша идеја

Дел од Американците се исплашени дека пандемијата со опасниот коронавирус може да трае со години, па затоа уште сега се подготвуваат и превземаат екстремни мерки …

(Видео) Коронавирусот може да потрае со години, преселбата во бункери за некои Америкнаци не е лоша идеја Прочитај повеќе »

Американската војска со безпилотни балони не набљудува од стратосферата

Американската војска спроведува тестови за надзор со широк домет во шест држави во Средниот запад на САД, користејќи експриментални балони. Ова го откриваат новите документи …

Американската војска со безпилотни балони не набљудува од стратосферата Прочитај повеќе »

Scroll to Top