Најпознатиот тиктокер Каби Ламе заработува 750 илјади долари од објава

Најпопуларниот тиктокер Каби Ламе заработува 750 илјади долари од објава на оваа социјалната мрежа. Сумата се одредува во зависност од договорот. Модниот бренд „Хуго Бос“ …

Најпознатиот тиктокер Каби Ламе заработува 750 илјади долари од објава Прочитај повеќе »