Тинејџер загина додека ја штитеше сестра му од крадец, семејството немаат пари за погреб

Петнаесетгодишниот Кајлер Едман од Флорида, загинал во обид да ја заштити помладата сестра од крадец кој провалил во нивниот дом во Порт Шарлот, пишуваат американските …

Тинејџер загина додека ја штитеше сестра му од крадец, семејството немаат пари за погреб Прочитај повеќе »