Предвреме родено бебе на смртната постела ја прегрнало својата близначка

Предвреме родено бебе на смртната постела ја прегрнало својата близначка. Малите близначки Кајри и Бријел Џексон се родени 12 недели пред терминот. Тие не биле …

Предвреме родено бебе на смртната постела ја прегрнало својата близначка Прочитај повеќе »