(Видео) Какаду ги забавува стоапаните со чудни звуци и потези

Какаду се смета за интелигентна птица која брзо и лесно се припитомува. Овој какду во видеото покажува и колку ваквата птица знае да биде забавна. …

(Видео) Какаду ги забавува стоапаните со чудни звуци и потези Прочитај повеќе »