Мистериозна болест која ги напаѓа само богатите луѓе

Десетина илјади луѓе морале да умрат пред да биде прифатена измената на исхрана која го спасила целото општество. Во 1877 година, јапонскиот цар ја гледал …

Мистериозна болест која ги напаѓа само богатите луѓе Прочитај повеќе »