(Видео) Пирати со калашникови нападнаа брод, а Црногорецот Ален ги исплашил со три ракети

Црногорскиот државјанин Ален Бикиќ кој работел на брод како морепловец, го снимил нападот на пиратите во водите на Нигерија. Инцидентот се случил вчера, а борбата …

(Видео) Пирати со калашникови нападнаа брод, а Црногорецот Ален ги исплашил со три ракети Прочитај повеќе »