Денешниот ден е многу посебен – Погледнете добро во датумот на календарот

Интересно е што и досега поради поинаквиот начин на пишување на датумот, палиндромсиот ден паѓа во текот на различни периоди во годината. Денешниот датум е …

Денешниот ден е многу посебен – Погледнете добро во датумот на календарот Прочитај повеќе »