Девојка од Индија освои 5900 евра во натпревар во спиење

Дваесет и шестгодишната Трипарна Чакрабарти од Калкута, Индија, стана шампион во натпревар во спиење. Таа е првата девојка која спиела 100 дена по девет часа …

Девојка од Индија освои 5900 евра во натпревар во спиење Прочитај повеќе »