Калуѓерки и свештеници гледаат порно на интернет, откри папата Франциск

Порнографијата на интернет не гледаат само обичните луѓе, туку и калуѓерките и свештениците, изјави папата Франциско. Тој ги повика да ги користат социјалните мрежи за …

Калуѓерки и свештеници гледаат порно на интернет, откри папата Франциск Прочитај повеќе »