калуѓерка

По четири години откопале калуѓерка без знаци на распаѓање: верниците сакаат да ја прогласат за светица

Ексхумираното тело на калуѓерка четири години по нејзината смрт било без знаци на распаѓање во црква во Мисури. Поради ваквата појава верниците католици сакале да …

По четири години откопале калуѓерка без знаци на распаѓање: верниците сакаат да ја прогласат за светица Прочитај повеќе »

Калуѓерка почина на судењето на Кети Пери

Калуѓерката која беше дел од судењето против поп ѕвездата Кети Пери поради продажбата на манастирот во Лос Анџелес, почина во судницата. 89-годишната калуѓерка неколку часа …

Калуѓерка почина на судењето на Кети Пери Прочитај повеќе »

Scroll to Top