Нашата песна не победи само поради политиката, рече оркестарот Калуш по победата на Евросонг

Победниците на Евровизија оркестарот Калуш од Украина на прес-конференција по победата, изјавија дека се пресреќни, бидејќи ова е победа на сите Украинци. Тие им се …

Нашата песна не победи само поради политиката, рече оркестарот Калуш по победата на Евросонг Прочитај повеќе »