Пет катастрофи што Земјата не може да ги избегне, тврдат научници

На основа на геолошки, метеоролошки и бројни други мерења, научниците предвиделе кои природни катастрофи би можеле да ја погодат Земјата во блиска иднина. Голема соларна …

Пет катастрофи што Земјата не може да ги избегне, тврдат научници Прочитај повеќе »