(Видео) Темпирана бомба во срцето на Европа, ако експлодира последици ќе има по цел свет

Во фабриката за нуклеарен отпад „Селафилд“ во Велика Британија во Камбрија, би можела да се случи несреќа, многу полоша од таа која се случила во …

(Видео) Темпирана бомба во срцето на Европа, ако експлодира последици ќе има по цел свет Прочитај повеќе »