камен

Каменот од Месечината, кој вреди половина милион долари, е лажен

„Каменот од Месечината“, кој во име на НАСА астронаутите Нил Армстронг и Баз Oлдрин ѝ го подариле на Холандија, всушност е безвреден камен од Земјата. …

Каменот од Месечината, кој вреди половина милион долари, е лажен Прочитај повеќе »

Беквалац искрено за БАНКРОТОТ и за тоа дали по трет пат ќе СТАПНЕ НА ЛУДИОТ КАМЕН

„Почнав да приметува работи кои ми се важни, а да игнорирам работи кои навистина не ми се важни“, изјави Наташа Беквалац. Наташа неодамна се разведе …

Беквалац искрено за БАНКРОТОТ и за тоа дали по трет пат ќе СТАПНЕ НА ЛУДИОТ КАМЕН Прочитај повеќе »

Scroll to Top