Беквалац искрено за БАНКРОТОТ и за тоа дали по трет пат ќе СТАПНЕ НА ЛУДИОТ КАМЕН

„Почнав да приметува работи кои ми се важни, а да игнорирам работи кои навистина не ми се важни“, изјави Наташа Беквалац.

Наташа неодамна се разведе од сорпугот Љуба Јовановиќ, а недолго потоа ги изненади сите со новата врска со Лук Лазукиќ, поради што повторно се најде во жижата на медиумите и јавноста. Признава дека е среќна и исполнета, но и дека засега нема намера повторно да застане на лудиот камен.

 

Printskrin: Telegraf

Дали би се омажила и по трет пат?

„Јас навистина повеќе не се занимавам со тие работи. Бавејќи се со тие работи пропушташ некои генијални работи, кои ете, така минуваат покрај тебе, а ти не ги приметуваш. Јас почнав да приметувам работи кои ми се важни, а да ги игнорирам работите кои навистина не ми се важни“, изјави Наташа.

 

Printskrin: Telegraf

За неодамнешната изјава дека е шворц се зборуваше и нагаѓаше на големо, па Наташа ја прашавме во каков однос, навистина е со парите.

„Генерално, никогаш не сум била роб на парите, на начин да од нив не ми зависи ниту состојбата ниту расположението. Парите ги капирам како и славата, дека се добар слуга, а лош господар. Кога ќе си допуштиш на себе си, да парите и славата ти загосподарат со животот, тогаш станува роб, а јас го мразам робството, заклучи пејачката.

 

Printskrin: Telegraf

И, на крај, на прашањето дали со утринското кафе ги чита и весниците, таа одговори искрено и кратко:

„Не сум отидена со умот, за да читам весници!“, вели Наташа. (се смее)

Погледнете го целото интервју со Наташа Беквалац на следниот линк:

 

Scroll to Top