(Фото) Mурал со ликот на Мајка Тереза на Школка во Градски парк

Мурали со ликот на Мајка Тереза и Камениот мост беа нацртани на „Школка“ во Градскиот парк. Скопјани со поделено мислење за новото уметничко дело на …

(Фото) Mурал со ликот на Мајка Тереза на Школка во Градски парк Прочитај повеќе »