(видео) Џорџ Буш стои зад рушењето на Кулите близначки

Бритнанскиот магазин „Sun“ објави текст за камерманот Курт Соненфелд, на кого му беше овозможен пристап до Кулите близначки, веднаш по нивното рушењето. Тој тврди дека …

(видео) Џорџ Буш стои зад рушењето на Кулите близначки Прочитај повеќе »