Камерон Даглас

Мајкл Даглас организирал киднапирање на син му за да го однесе на рехаблитација

Светскиот глумец Мајкл Даглас го организирал киднапирањето на синот Камерон, со цел да му помогне во борбата со дрогата и да го однесе на рехабилитација. …

Мајкл Даглас организирал киднапирање на син му за да го однесе на рехаблитација Прочитај повеќе »

Мајкл Даглас: Дрогата ми го уништи синот, помислив дека ќе го изгубам

Актерот Мајкл Даглас во едно од своите последни интервјуа искрено проговори за животот на неговиот син Камерон Даглас и големите предизвици и тешкотии со кои …

Мајкл Даглас: Дрогата ми го уништи синот, помислив дека ќе го изгубам Прочитај повеќе »

Камерон Даглас по седум години во затвор: Семејството никогаш не се откажа од мене

Камерон Даглас, синот на актерот Мајкл Даглас, по седум години минати во затвор откри дека неговото семејство никогаш не се откажало од него и дека …

Камерон Даглас по седум години во затвор: Семејството никогаш не се откажа од мене Прочитај повеќе »

Scroll to Top