Камерон Даглас по седум години во затвор: Семејството никогаш не се откажа од мене

By

Камерон Даглас, синот на актерот Мајкл Даглас, по седум години минати во затвор откри дека неговото семејство никогаш не се откажало од него и дека тоа било она кое што го спасила во најтешките моменти.

Камерон кој бил познат по низата проблеми со наркотици во затвор заврши во 2010 година, а излезе на крајот на 2016 година. Во затвор влегол по малку запустен дебел маж, а излегол со мускули, истетовиран, речиси како манекен. Од затворот излегол полугол, покажувајќи ги на папараците и големиот број на тетоважи.

Камерон бил познат по низата проблеми со наркотици, поради кои му следувала и затворска казна. Тој зад решетки заврши во 2010 година, а излезе во 2016 кога го

Камерон вели дека целосно се препородил во затвор и го променил својот стил на живот. Во тоа му помогнала и неговата избраничка, јога иструкторката Вивијан Тајбс, со која година дена по излегувањето од затвор, ја доби ќерката Луј Изи.

„Моето семејство никогаш не се откажа од мене. Во ниту една секунда. Кетрин е борец, таа е некој кој дојде од Велс и благодарение на упорноста и талентот се искачи на врвот. Таа никогаш не се откажа од ништо, па така ни од мене. Љубовта на моето семејство ме спаси и во најмрачните денови“, изјавил Камерон.

Ќе ви се допадне