Најомразената жена во Британија би можела да седне на тронот

Камила Розмери, војвотката од Корновол и втората сопруга на британскиот принц Чарлс, е жена која би можела да заврши на британскиот престол и покрај тоа што важи …

Најомразената жена во Британија би можела да седне на тронот Прочитај повеќе »