(ФОТО) Водителот тајно се ожени – Си ја ќари 20. години помладата колешка

Српскиот водител Зоран Пејиќ Пеја се оженил тајно и тоа со својата 20. години помлада колешка, Драгана Качавенда. Двајцата се заколнале на вечна љубов на …

(ФОТО) Водителот тајно се ожени – Си ја ќари 20. години помладата колешка Прочитај повеќе »