(Видео) Maкедонец на кавал ја свири музиката од „Игра на тронови”

Македонски музичар Горан Бојчевски ја отсвире на кавал воведната песна од хит-серијата „Игра на тронови“. Видеото е снимано на стариот замок во словенскиот град Целје. …

(Видео) Maкедонец на кавал ја свири музиката од „Игра на тронови” Прочитај повеќе »