Не сум јас другарка ти, селанката од Житораѓа!

Во последната емисија на „Ѕвездите на Гранд“, Јелена Карлеуша и Аца Лукас се скараа. Пејачката му се обрати на колегата дека се однесува како неговата …

Не сум јас другарка ти, селанката од Житораѓа! Прочитај повеќе »