Не сум јас другарка ти, селанката од Житораѓа!

Во последната емисија на „Ѕвездите на Гранд“, Јелена Карлеуша и Аца Лукас се скараа.

Пејачката му се обрати на колегата дека се однесува како неговата пријателка од провинција мислејќи на Цеца.

 

„ Ќе зборувам и ќе коментирам како што јас сакам! Не сум јас како твојата другарка од Житораѓа, со неа можеш вака да разговараш, не со мене,„ му се рече Карлеуша на Аца, кој на ова и врати:

 

„ Тоа што го кажа е многу лошо. Јас имам многу другарки од разни делови на Србија, па дури и од целиот свет, и ти си ми другарка. Не е убаво што ги навредуваш луѓето по тоа од каде доаѓаат„.

 

Јелена секако не сакаше да попушти и ја продолжи расправата:

 

„ Многу се дружиш со селанки, па веќе се однесуваш како нив. Околу тебе само клошари и сељаци„.