Казанова ќе добие музеј во Венеција

Во Венеција наскоро ќе се отвори музеј посветен на познатиот заводник Џакомо Казанова. Шест простории на фондацијата „Казанова“ од 2 април ќе бидат отворени за јавноста, …

Казанова ќе добие музеј во Венеција Прочитај повеќе »