Во овој бар, жените добиваат 25% попуст, ако кажат дека се во период на месечен циклус

Во еден бар во Тел Авив сопственикот дошол до оригинална идеја, да даде попуст од 25% за секоја жена која ќе каже дека има месечен …

Во овој бар, жените добиваат 25% попуст, ако кажат дека се во период на месечен циклус Прочитај повеќе »