Го стигна клетвата од Карлеуша – Ван Перси доживеа страшна незгода

По вербалната пресметка за која зборуваше цела Англија, славниот фудбалер го стигна клетвата што на негова сметка ја упати Јелена Карлеуша. Сите што следат фудбал …

Го стигна клетвата од Карлеуша – Ван Перси доживеа страшна незгода Прочитај повеќе »