климата

Во Хрватска вештачки се менува климата со цел да се одгледува ГМО-храна за да се победи гладот

Може да рече дека Хрватска одеднаш се премести на друга географска локација, на која секојдневно се менуваат временските услови и каде што се појавува необично …

Во Хрватска вештачки се менува климата со цел да се одгледува ГМО-храна за да се победи гладот Прочитај повеќе »

Еве како климата да ви работи по цел ден, а да не чини ништо

Претераното трошење на електрична енергија не само што чини повеќе, туку исто така го зголемува загадувањето и испуштањето на фосилни горива, што придонесува за глобалните …

Еве како климата да ви работи по цел ден, а да не чини ништо Прочитај повеќе »

Scroll to Top