Заштитени податоци на фејсбук-корисници „протекуваат“ на сите страни

Акциите на „Фејсбук“ паднале за неверојатни 35 милијарди долари, додека, пак, Марк Цукенберг очекува повик од политичарите од Европа и САД. Тие бараат објаснување за …

Заштитени податоци на фејсбук-корисници „протекуваат“ на сите страни Прочитај повеќе »