Алјаска го легализира рекреативното консумирање марихуана

Алјаска во вторникот стана четврта сојузна американска држава што го легализира рекреативното уживање во марихуаната, јавува АП. Освен во најдивата американска држава, тревата во САД …

Алјаска го легализира рекреативното консумирање марихуана Прочитај повеќе »