„Луксотика“ контролира 80% од продажбата на очила во светот

Речиси 80 проценти од очилата во светот се продаваат од страна на една компанија, што ѝ дава моќ вештачки да ја подигне цената за речиси …

„Луксотика“ контролира 80% од продажбата на очила во светот Прочитај повеќе »