Радовишанки останаа без фигара за коса

Градоначалникот на Радовиш Герасим Конзулов го поништи тендерот за набавка на фигара за коса, кои планираше да ги дава како подароци за 8 Март на …

Радовишанки останаа без фигара за коса Прочитај повеќе »