Пензионер го забавил броилото за гас и заштедил 4000 евра

Седумдесет годишен пензионер од местото Копривница во Хрватска, со помош на магнет успеал да го забави гасомерот во својот двор и за година дена да …

Пензионер го забавил броилото за гас и заштедил 4000 евра Прочитај повеќе »