(Видео) На северот на Италија откриена амбасада на НЛО

Во малото место Корио, кое се наоѓа на северот на Италија, тамошните жители веруваат дека на планините се наоѓа еден вид амбасада на НЛО. На …

(Видео) На северот на Италија откриена амбасада на НЛО Прочитај повеќе »