корисници

Кинеските корисници тврдат дека системот за препознавање лица не може да ги идентификува

Компанијата „Ејпл“ доби најнови тужби од кинеските корисници поради нивната најнова технологија Face ID, која е инсталирана на нивниот нов паметен телефон iPhone Х. Многумина …

Кинеските корисници тврдат дека системот за препознавање лица не може да ги идентификува Прочитај повеќе »

„Фејсбук“ ќе биде казнет со 1,2 милион евра – ги шпионирал своите корисници во Шпанија

Се очекува дека „Фејсбук“ ќе се жали на ваквата одлука.Шпанскиот регулатор за заштита на личните податоци ја казни денеска американската компанија „Фејсбук“ со 1,2 милион …

„Фејсбук“ ќе биде казнет со 1,2 милион евра – ги шпионирал своите корисници во Шпанија Прочитај повеќе »

Scroll to Top