(Видео) Научниците знаеле за коронавирусот во 2019, пет теории на заговор за опасната болест

Повеќе од стотина луѓе починале од коронавирусот, а над 4500 се заразени. Ова го покажуваат последните извештаи на Светската здравствена организација, СЗО. Кинеските власти и …

(Видео) Научниците знаеле за коронавирусот во 2019, пет теории на заговор за опасната болест Прочитај повеќе »