Зошто се дебелееме во задникот и на стомакот?

На вашето тело секогаш постои мало перниче околу половината, вишок кожа на рацете, колку и да сте фит и да тренирате? И тоа никако не …

Зошто се дебелееме во задникот и на стомакот? Прочитај повеќе »