(ВИДЕО) Кошаркари и „баскетџии“ – Sick Touch i Prti Bee Gee исфрлија нов спот

Шутни, дриблај, дофрли, „кидају ортаци!“. Кога ќе се спојат вакци двајца рапери, а при тоа, и два големи „баскетбаџии“, тогаш јасно е дека оваа песна …

(ВИДЕО) Кошаркари и „баскетџии“ – Sick Touch i Prti Bee Gee исфрлија нов спот Прочитај повеќе »