Дајана и Чарлс не сакале да се разведат, кралицата ги натерала

Иако во јавноста е познато дека до развод меѓу поранешната британска принцеза и принцот Чарлс дошло поради Хаснат Кан, човекот во кој Дајана се заљубила, …

Дајана и Чарлс не сакале да се разведат, кралицата ги натерала Прочитај повеќе »